2021 04 TV serie foto Kjell Vassdal DSC1006 v1 30x20 Hovedbilde

TV-serieinnspilling Foto: Kjell Vassdal

Her er et utvalg bilder fra studentenes arbeid på sett under første innspillingsperiode

2021 04 TV serie foto Kjell Vassdal DSC 8770 v1 20x30 Side 1

Kull 12 startet i uke 11 innspilling av tre TV-serier.
To og to team samarbeidet om en serie, hvor team en hadde innspilling av første episode før påske og team to hadde innspilling av episode to i uke 15 og 16. Aktivitetsnivået har vært høyt, og oppgavene har vært mangfoldige og varierte.

2021 04 TV serie foto Kjell Vassdal DSC 8966 v1 20x30 Side 2

Det meldes også om et voldsomt fokus og engasjement i arbeidet.
Stemningen har vært på topp hos alle de tre teamene.

2021 04 TV serie foto Kjell Vassdal DSC1039 v1 20x30 Side 3

I prosessen har studentene høstet uhemmet skryt fra innspillingsledere og skuespillere.
Folk med lang erfaring fra bransjen har rett og slett blitt imponerte over studentenes modenhet og profesjonalitet.

Gitt tiden vi befinner oss i har smittevern stått i fokus, og i tillegg til å ha smittevernansvarlige på sett og testing hver uke, har studentene fulgt retningslinjene tilsvarende profesjonelle innspillinger i dag.

2021 04 TV serie foto Kjell Vassdal DSC 9158 v1 20x30 Side 4

Se flere flotte fotografier i bildekarusellen nedenfor:

2021 04 TV serie foto Kjell Vassdal DSC 8770 v1 20x30 Side 1
2021 04 TV serie foto Kjell Vassdal DSC 8966 v1 20x30 Side 2
2021 04 TV serie foto Kjell Vassdal DSC1039 v1 20x30 Side 3
2021 04 TV serie foto Kjell Vassdal DSC 9158 v1 20x30 Side 4

NATTRIKKEN 1 91 1 jpg content

Masterstudent Geir Fjermestad Rolandsen klippet Oscar-nominerte «Nattrikken»

Masterstudent og kull 10-alumni Geir Fjermestad Rolandsen klippet den Oscar-nominerte kortfilmen «Nattrikken». Vegard Landsmark, også fra kull 10, er fotograf.

Eli Bø cropped Høgskolen i Innlandet Elen Sonja Klouman

Vi skal ta vare på filmskolens identitet!

Filmskolen vil utsette den videre revisjonen av filmutdanningen. Av de endringsprosesser vi står oppe i nå er det denne som er den viktigste for filmskolens identitet, og vi vil sikre bedre informasjon og medvirkning fra både studenter, ansatte og filmfeltet, og ta oss bedre tid før vi konkluderer.

Porter

Masteralumni Lisa Enes til prestisjefestivalen Clermont-Ferrand

Lisa Enes' "Portør", som ble laget på filmskolens masterprogram, er tatt ut til Clermont-Ferrand, verdens største og viktigste kortfilmfestival. Nylig fikk hun også produksjonsstøtte fra NFI til sin neste kortfilm. Les intervju med den talentfulle filmskaperen som vi gleder oss til å følge videre.

Phd studenter

"7 nye ph.d. stillinger er en unik mulighet for filmfeltet"

Den norske filmskolen lyser ut nye stipendiatstillinger i programmet “ph.d. i kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer”. Ifølge ph.d. leder Trond Lossius representerer hele syv nye kunstfaglige stipendiatstillinger en unik mulighet for filmfeltet.

Opptak fra infomøte om ph.d. stillinger 12. desember

12. desember kl 19 på Kunstnernes Hus i Oslo hadde vi informasjonsmøte om søknadsprosessen og de syv ph.d. stillingene som er lyst ut innenfor ph.d. programmet "kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer". Du kan se opptak fra møtet her.

HINNS Utdanningskvalitetspris til filmskolens satsning på virtuell produksjon

VIPROS-prosjektet ledet av Troels Linde tildeles HINNs utdanningskvalitetspris 2022. Prosjektet får ros for å være nyskapende, relevant for arbeidslivet og koble forskning, kunstnerisk utviklingsarbeid og utdanning på en god måte.