Opptak BFA DNF 2023 åpen dag8

Åpen dag på zoom 5/1: Info om søknadsprosessen

Vil du søke filmskolens bachelorprogram med søknadsfrist 12. januar? Har du spørsmål rundt opptaksprosessen? Få svar på dine spørsmål på Åpen dag på zoom 5. januar.

Hva: Åpen dag - Filmskolens bacheloropptak 2023

Hvor: På zoom (Passcode: 350326)

Når: 5. januar, kl 16-18

På Den norske filmskolens kunstfaglige bachelorutdanning på Lillehammer kan du velge mellom syv ulike linjer: Produsent, lyd, produksjonsdesign, foto, klipp, regi og manus. Søknadsfristen for opptaket høsten 2023 er 12. januar.

Har du spørsmål rundt opptaksprosessen? Møt studiekonsulent Hans Josef Tandsether og filmskolestudenter på zoom for å få svar på det du lurer på.

Møtet foregår på zoom og er åpent fra kl 16-18. Zoom-lenke: https://inn.zoom.us/j/62684901... (Passcode: 350326)

VELKOMMEN!

Eli Bø cropped Høgskolen i Innlandet Elen Sonja Klouman

Vi skal ta vare på filmskolens identitet!

Filmskolen vil utsette den videre revisjonen av filmutdanningen. Av de endringsprosesser vi står oppe i nå er det denne som er den viktigste for filmskolens identitet, og vi vil sikre bedre informasjon og medvirkning fra både studenter, ansatte og filmfeltet, og ta oss bedre tid før vi konkluderer.

Porter

Masteralumni Lisa Enes til prestisjefestivalen Clermont-Ferrand

Lisa Enes' "Portør", som ble laget på filmskolens masterprogram, er tatt ut til Clermont-Ferrand, verdens største og viktigste kortfilmfestival. Nylig fikk hun også produksjonsstøtte fra NFI til sin neste kortfilm. Les intervju med den talentfulle filmskaperen som vi gleder oss til å følge videre.

Phd studenter

"7 nye ph.d. stillinger er en unik mulighet for filmfeltet"

Den norske filmskolen lyser ut nye stipendiatstillinger i programmet “ph.d. i kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer”. Ifølge ph.d. leder Trond Lossius representerer hele syv nye kunstfaglige stipendiatstillinger en unik mulighet for filmfeltet.

Opptak fra infomøte om ph.d. stillinger 12. desember

12. desember kl 19 på Kunstnernes Hus i Oslo hadde vi informasjonsmøte om søknadsprosessen og de syv ph.d. stillingene som er lyst ut innenfor ph.d. programmet "kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer". Du kan se opptak fra møtet her.

HINNS Utdanningskvalitetspris til filmskolens satsning på virtuell produksjon

VIPROS-prosjektet ledet av Troels Linde tildeles HINNs utdanningskvalitetspris 2022. Prosjektet får ros for å være nyskapende, relevant for arbeidslivet og koble forskning, kunstnerisk utviklingsarbeid og utdanning på en god måte.

Masteralumni med kinopremiere på "Swamp Lion"

Møt Regissør Torben Bech, produsent Magnus Kristiansen og komponist Alan Gutierrez Frausto som startet sitt kreative samarbeid på filmskolens første masterkull. 10. november kommer de til filmskolen for å snakke om prosessen bak filmen "Swamp Lion" som har kinopremiere 11. november