Opptak BFA DNF 2023 åpen dag8

Åpen dag på zoom: Bli kjent med lyd, produsent og produksjonsdesign

Er du nysgjerrig på hvilken av filmskolens linjer som passer best for deg? 17. november kan du bli bedre kjent med faglærerne og tidligere studenter på linjene LYD, PRODUKSJONSDESIGN og PRODUSENTLINJEN.

Hva: Opptak BFA 2023 - Åpen dag

Hvor: På zoom, logg deg på her (passkode 391639)

Når: Mandag 5. desember, kl 16-18

På Den norske filmskolen kunstfaglige bachelorutdanning på Lillehammer kan du velge mellom syv ulike linjer: Produsent, lyd, produksjonsdesign, foto, klipp, regi og manus. Søknadsfristen for opptaket høsten 2023 er 12. januar.

Er du nysgjerrig på hvilken linje som passer best for deg, hvordan du får utfolde deg kreativt og kunstnerisk innen ulike fagområder og hvilke yrkesmuligheter de ulike linjene gir?Den 17. november kan du bli bedre kjent med faglærerne og tidligere studenter på linjene LYD, PRODUSENT og PRODUKSJONSDESIGN.

Møtet foregår på zoom og er åpent fra kl 16-18. Du kan besøke linjene på ulike zoom-lenker og det blir også mulighet til å snakke med studiekonsulent Hans Josef Tandsether om selve opptaksprosessen.I desember blir det et nytt møte med alle linjene.

Lenker til arrangementet legges ut her på forhånd.

VELKOMMEN!

Eli Bø cropped Høgskolen i Innlandet Elen Sonja Klouman

Vi skal ta vare på filmskolens identitet!

Filmskolen vil utsette den videre revisjonen av filmutdanningen. Av de endringsprosesser vi står oppe i nå er det denne som er den viktigste for filmskolens identitet, og vi vil sikre bedre informasjon og medvirkning fra både studenter, ansatte og filmfeltet, og ta oss bedre tid før vi konkluderer.

Phd studenter

"7 nye ph.d. stillingar er ei sjeldsynt moglegheit for filmfeltet"

Den norske filmskulen lyser ut nye stipendiatstillingar i programmet “ph.d. i kunstnarleg utviklingsarbeid i film og liknande audiovisuelle kunstformer” i samarbeid med AMEK. Ph.d. leiar Trond Lossius understreker at utlysinga av heile sju kunstfaglege stipendiatstillingar representerer ei sjeldsynt moglegheit for filmfeltet.

Infomøte om ph.d. stillingar 12. desember

12. desember kl 19 på Kunstnernes Hus i Oslo har vi informasjonsmøte om søknadsprosessen og dei sju ph.d. stillingane som er lyst ut innanfor ph.d. programmet "kunstnarleg utviklingsarbeid i film og liknande audiovisuelle kunstformer"

Møt filmskaperne fra masterkull 1 med premiere på "Swamp Lion"

Regissør Torben Bech, produsent Magnus Kristiansen og komponist Alan Frausto Gutierrez startet sitt kreative samarbeid da de var studenter på Den norske filmskolens første masterkull. 11. november har de norgespremiere på spillefilmen "Swamp Lion".