Opptak BFA DNF 2023 åpen dag8

Åpen dag på zoom: Bli kjent med lyd, produsent og produksjonsdesign

Er du nysgjerrig på hvilken av filmskolens linjer som passer best for deg? 17. november kan du bli bedre kjent med faglærerne og tidligere studenter på linjene LYD, PRODUKSJONSDESIGN og PRODUSENTLINJEN.

Hva: Opptak BFA 2023 - Åpen dag

Hvor: På zoom, logg deg på her (passkode 391639)

Når: Mandag 5. desember, kl 16-18

På Den norske filmskolen kunstfaglige bachelorutdanning på Lillehammer kan du velge mellom syv ulike linjer: Produsent, lyd, produksjonsdesign, foto, klipp, regi og manus. Søknadsfristen for opptaket høsten 2023 er 12. januar.

Er du nysgjerrig på hvilken linje som passer best for deg, hvordan du får utfolde deg kreativt og kunstnerisk innen ulike fagområder og hvilke yrkesmuligheter de ulike linjene gir?Den 17. november kan du bli bedre kjent med faglærerne og tidligere studenter på linjene LYD, PRODUSENT og PRODUKSJONSDESIGN.

Møtet foregår på zoom og er åpent fra kl 16-18. Du kan besøke linjene på ulike zoom-lenker og det blir også mulighet til å snakke med studiekonsulent Hans Josef Tandsether om selve opptaksprosessen.I desember blir det et nytt møte med alle linjene.

Lenker til arrangementet legges ut her på forhånd.

VELKOMMEN!

Hugo tot2 copy

«Jeg har fått et helt nytt perspektiv på å lage film»

Hugo Francker studerer konseptuell dokumentarregi på filmskolens masterprogram i Oslo. Som sitt masterprosjekt lager filmskaperen en personlig dokumentar om forholdet til sin far hvor de utfordrer og leker med ideer om maskulinitet.

Åpen dag mfa 31011215

MFA: Åpent hus på Myrens

31. mars kl 16-18 åpner vi dørene på Myrens Verksted for de som er nysgjerrige på masterprogrammet og vil søke til høstens masteropptak som har søknadsfrist 1. mars.

MFA åpen dag 2024 R

Åpent Hus (digitalt) på master 2. februar kl 16

Onsdag 2. februar inviterer vi alle interesserte i masterstudiet på filmskolen til å møtes på zoom for å bli bedre kjent med lærere, studenter og studiet.

Cecilie Levy foto Jasmijn Lina

Cecilie Levy disputerer 24. november

Manusforfatter og stipendiat Cecilie Levy har undersøkt hvordan arbeid med manus må utvikles og nytenkes i overgangen fra film og TV til arbeid med virtual reality. På fredag forsvarer doktorgradsresultatet på Lillehammer.

Lone Wolves Stick Together

"Lone Wolfs Stick Together" immersive exhibition

In her PhD research, Nadia Lipsyc explores immersive and interactive narration, VR and live action roleplaying (larp). On November 25th to 26th her work - an immersive exhibition - can be experienced at the Norwegian Film School in Oslo.

Elin Festøy foto Hanne Lovise Skartveit

Elin Festøy disputerer 10.november

Elin Festøy forsvarer sitt kunstneriske doktorgradsarbeid ved filmskolens ph.d-program fredag 10. november på Lillehammer.