Kommunikasjon Frokostseminar Banner

Frokostseminar: Kommunikasjon i ledelse og samarbeid

Velkommen til et kompakt, spennende og relevant frokostseminar om kommunikasjonsutfordringer og hvordan du kan bygge tillit og samarbeidskultur.

Når: 27. mars 2023

Hvor: Den norske filmskolens masterutdanning i Oslo, Myrens Verksted 6F (inngang ved Akerselva)

Deltageravgift: kr. 100,- Inkluderer enkel frokostservering og ubegrenset kaffe.

Påmelding:

  • Påmelding og forhåndsbetaling med Vipps innen 20. mars 2023
    Betal 100,- til #548882 – Senter for livslang læring - Høgskolen i Innlandet
    Merk betalingen med “Frokostseminar” og vis frem kvittering i døra.


Vi inviterer til et kompakt, spennende og relevant frokostseminar om kommunikasjonsutfordringer og hvordan du kan bygge tillit og samarbeidskultur. Seminaret er relevant for både ledere, spesialister, ansatte og frilansere som jobber med kreative prosesser. Det er åpent for alle faggrupper og er en mulighet til å møte bransjekollegaer og utveksle erfaringer i en uformell setting.Ved å delta på dette seminaret vil du få verktøy som du kan ta i bruk for å skape økt trivsel og åpenhet, og bidra til et mer effektivt og tillitsfullt samarbeid. Du vil få en helhetlig forståelse av daglige kommunikasjonsutfordringer og de direkte positive og negative konsekvensene av disse. Du får en enkel modell som hjelper deg å forstå hvordan tillit bygges (eller brytes) og gjennom korte øvelser får du trening i å kommunisere dine personlige ønsker om samarbeid. Du får også en enkel tilbakemeldingsmodell, som vi også vil trene på i korte øvelser. Øvelsene kan du bruke videre på egenhånd, både på jobb og i fritiden.Etter seminaret vil du kunne:
• Anvende en enkel, respektfull og effektiv feedback-modell
• Vurdere tillits-nivå og identifisere muligheter for å øke nivået.
• Vurdere kvaliteten av feedback som blir gitt eller mottas.
• Beskrive egne ønsker til andres atferd i et samarbeid.
• Beskrive konkrete tiltak for utvikling av samarbeid i virksomheten.

Samarbeidspartnerer

Arrangementet er gjort mulig med støtte fra Norsk filminstitutt (NFI) og Direktorat for høyere utdannelse og kompetanse (HKDir)

Kurset arrangeres i samarbeid med Betterday:
Betterday tilbyr kurs, coaching og kompetanseutvikling i samarbeid med Den norske filmskolen ved Høgskolen i Innlandet (HINN). Betterday har jobbet sammen med HINN for å tilby kurs til høyt kvalifiserte fagfolk i den audiovisuelle bransjen siden 2016. Betterday har jobbet med den danske film-tv og spillbransjen siden 1996 og har inngående kjennskap til alle prosesser i bransjen, være seg Tv-serier, fiksjons- og dokumentarfilm, animasjonsfilm og internasjonalt produksjonsarbeid.
I dette seminaret møter du to konsulenter fra Betterday: Tejs Berthelsen og Henrik Lemming. Begge er aktive ledere og arbeider selv daglig med ledelsesutvikling, kommunikasjon og samarbeidskultur. De holder også jevnlige kurs i forhandlingsteknikker mm., blant annet for Den norske filmskolen.


Latest articles

NFI2

Online meeting: Info about LIM prewriting workshop.

Are you curious about LIM´s idea development workshop? Join the online event on May 5th to learn more about the upcoming workshop hosted by NFI and DNF in Oslo June 16th-21st 

NFI2

LIM Boosting Ideas Workshop June 16-21 2024

Less is More is one of Europe’s leading writer and project development programmes. This workshop organized by NFI and Dnf will help you turn creative limitations into opportunities for innovation in script development. Deadline May 3rd!

Master Stipend

11 Masterstudenter fikk Statens Kunstnerstipend

11 av masterstudentene på filmskolen har fått Statens kunstnerstipend, "Diversestipend for ny­utdannede kunstnere". Tilsammen 28 DNF-alumni og studenter fikk stipend i vårens tildeling. Vi gratulerer!

Studio Gabriel

Rekordmange søkere til master

Filmskolens masterprogram i Oslo hadde søknadsfrist 1. mars og vi fikk inn nesten dobbelt så mange søknader som ved forrige opptak i 2022. Opptakskomiteen går nå igang med å vurdere søknadene til filmskolens femte masterkull.