Kommunikasjon Frokostseminar Banner

Frokostseminar: Kommunikasjon i ledelse og samarbeid

Velkommen til et kompakt, spennende og relevant frokostseminar om kommunikasjonsutfordringer og hvordan du kan bygge tillit og samarbeidskultur.

Når: 27. mars 2023

Hvor: Den norske filmskolens masterutdanning i Oslo, Myrens Verksted 6F (inngang ved Akerselva)

Deltageravgift: kr. 100,- Inkluderer enkel frokostservering og ubegrenset kaffe.

Påmelding:

• Påmelding og forhåndsbetaling med Vipps innen 20. mars 2023
    Betal 100,- til #548882 – Senter for livslang læring - Høgskolen i Innlandet
    Merk betalingen med “Frokostseminar” og vis frem kvittering i døra.

Vi inviterer til et kompakt, spennende og relevant frokostseminar om kommunikasjonsutfordringer og hvordan du kan bygge tillit og samarbeidskultur. Seminaret er relevant for både ledere, spesialister, ansatte og frilansere som jobber med kreative prosesser. Det er åpent for alle faggrupper og er en mulighet til å møte bransjekollegaer og utveksle erfaringer i en uformell setting.Ved å delta på dette seminaret vil du få verktøy som du kan ta i bruk for å skape økt trivsel og åpenhet, og bidra til et mer effektivt og tillitsfullt samarbeid. Du vil få en helhetlig forståelse av daglige kommunikasjonsutfordringer og de direkte positive og negative konsekvensene av disse. Du får en enkel modell som hjelper deg å forstå hvordan tillit bygges (eller brytes) og gjennom korte øvelser får du trening i å kommunisere dine personlige ønsker om samarbeid. Du får også en enkel tilbakemeldingsmodell, som vi også vil trene på i korte øvelser. Øvelsene kan du bruke videre på egenhånd, både på jobb og i fritiden.Etter seminaret vil du kunne:
• Anvende en enkel, respektfull og effektiv feedback-modell
• Vurdere tillits-nivå og identifisere muligheter for å øke nivået.
• Vurdere kvaliteten av feedback som blir gitt eller mottas.
• Beskrive egne ønsker til andres atferd i et samarbeid.
• Beskrive konkrete tiltak for utvikling av samarbeid i virksomheten.

Samarbeidspartnerer

Arrangementet er gjort mulig med støtte fra Norsk filminstitutt (NFI) og Direktorat for høyere utdannelse og kompetanse (HKDir)

Kurset arrangeres i samarbeid med Betterday:
Betterday tilbyr kurs, coaching og kompetanseutvikling i samarbeid med Den norske filmskolen ved Høgskolen i Innlandet (HINN). Betterday har jobbet sammen med HINN for å tilby kurs til høyt kvalifiserte fagfolk i den audiovisuelle bransjen siden 2016. Betterday har jobbet med den danske film-tv og spillbransjen siden 1996 og har inngående kjennskap til alle prosesser i bransjen, være seg Tv-serier, fiksjons- og dokumentarfilm, animasjonsfilm og internasjonalt produksjonsarbeid.
I dette seminaret møter du to konsulenter fra Betterday: Tejs Berthelsen og Henrik Lemming. Begge er aktive ledere og arbeider selv daglig med ledelsesutvikling, kommunikasjon og samarbeidskultur. De holder også jevnlige kurs i forhandlingsteknikker mm., blant annet for Den norske filmskolen.

Hugo tot2 copy

«Jeg har fått et helt nytt perspektiv på å lage film»

Hugo Francker studerer konseptuell dokumentarregi på filmskolens masterprogram i Oslo. Som sitt masterprosjekt lager filmskaperen en personlig dokumentar om forholdet til sin far hvor de utfordrer og leker med ideer om maskulinitet.

Åpen dag mfa 31011215

MFA: Åpent hus på Myrens

31. mars kl 16-18 åpner vi dørene på Myrens Verksted for de som er nysgjerrige på masterprogrammet og vil søke til høstens masteropptak som har søknadsfrist 1. mars.

MFA åpen dag 2024 R

Åpent Hus (digitalt) på master 2. februar kl 16

Onsdag 2. februar inviterer vi alle interesserte i masterstudiet på filmskolen til å møtes på zoom for å bli bedre kjent med lærere, studenter og studiet.

Cecilie Levy foto Jasmijn Lina

Cecilie Levy disputerer 24. november

Manusforfatter og stipendiat Cecilie Levy har undersøkt hvordan arbeid med manus må utvikles og nytenkes i overgangen fra film og TV til arbeid med virtual reality. På fredag forsvarer doktorgradsresultatet på Lillehammer.

Lone Wolves Stick Together

"Lone Wolfs Stick Together" immersive exhibition

In her PhD research, Nadia Lipsyc explores immersive and interactive narration, VR and live action roleplaying (larp). On November 25th to 26th her work - an immersive exhibition - can be experienced at the Norwegian Film School in Oslo.

Elin Festøy foto Hanne Lovise Skartveit

Elin Festøy disputerer 10.november

Elin Festøy forsvarer sitt kunstneriske doktorgradsarbeid ved filmskolens ph.d-program fredag 10. november på Lillehammer.