OP 2021 hoved

Off-Piste 2021

For andre gang introduserer Den norske filmskolen, i samarbeid med NFI og Crossover Labs (UK), Off-Piste - et Virtual Reality-seminar og lab.

Off-Piste 2021 arrangeres fra august til november, online og i Lillehammer.

Off-Piste er et kurs som inviterer kunstnere, produsenter og andre kreative til å utvikle en VR-opplevelse i samarbeid med dyktige utviklere, og veiledet av Europas mest talentfulle og erfarne eksperter.

Kurset er tilrettelagt av Crossover Labs, som i flere år har utviklet metoder for å skape samarbeid på tvers av fagområder og intensive utviklingskurs i immersive art.

Vi har tidligere avholdt dette kurset i 2019, noe som resulterte i flere prosjekter som gikk i utvikling og produksjon etter kurset.

Kunstnere og yrkesutøvere i alle kreative fagområder er velkomne til å søke om deltakelse.

Les mer her: https://offpistelab.com/ og søk før 13. juni.

VR briller goggles pexels cottonbro 4009626 crop
VR briller goggles pexels cottonbro 4009626 crop

Siste artikler

NFI2

Online meeting: Info about LIM prewriting workshop.

Are you curious about LIM´s idea development workshop? Join the online event on May 5th to learn more about the upcoming workshop hosted by NFI and DNF in Oslo June 16th-21st 

NFI2

LIM Boosting Ideas Workshop June 16-21 2024

Less is More is one of Europe’s leading writer and project development programmes. This workshop organized by NFI and Dnf will help you turn creative limitations into opportunities for innovation in script development. Deadline May 3rd!

Master Stipend

11 Masterstudenter fikk Statens Kunstnerstipend

11 av masterstudentene på filmskolen har fått Statens kunstnerstipend, "Diversestipend for ny­utdannede kunstnere". Tilsammen 28 DNF-alumni og studenter fikk stipend i vårens tildeling. Vi gratulerer!

Studio Gabriel

Rekordmange søkere til master

Filmskolens masterprogram i Oslo hadde søknadsfrist 1. mars og vi fikk inn nesten dobbelt så mange søknader som ved forrige opptak i 2022. Opptakskomiteen går nå igang med å vurdere søknadene til filmskolens femte masterkull.