OP 2021 hoved

Off-Piste 2021

For andre gang introduserer Den norske filmskolen, i samarbeid med NFI og Crossover Labs (UK), Off-Piste - et Virtual Reality-seminar og lab.

Off-Piste 2021 arrangeres fra august til november, online og i Lillehammer.

Off-Piste er et kurs som inviterer kunstnere, produsenter og andre kreative til å utvikle en VR-opplevelse i samarbeid med dyktige utviklere, og veiledet av Europas mest talentfulle og erfarne eksperter.

Kurset er tilrettelagt av Crossover Labs, som i flere år har utviklet metoder for å skape samarbeid på tvers av fagområder og intensive utviklingskurs i immersive art.

Vi har tidligere avholdt dette kurset i 2019, noe som resulterte i flere prosjekter som gikk i utvikling og produksjon etter kurset.

Kunstnere og yrkesutøvere i alle kreative fagområder er velkomne til å søke om deltakelse.

Les mer her: https://offpistelab.com/ og søk før 13. juni.

VR briller goggles pexels cottonbro 4009626 crop
VR briller goggles pexels cottonbro 4009626 crop

Siste artikler

Cecilie Levy foto Jasmijn Lina

Cecilie Levy disputerer 24. november

Manusforfatter og stipendiat Cecilie Levy har undersøkt hvordan arbeid med manus må utvikles og nytenkes i overgangen fra film og TV til arbeid med virtual reality. På fredag forsvarer doktorgradsresultatet på Lillehammer.

Lone Wolves Stick Together

"Lone Wolfs Stick Together" immersive exhibition

In her PhD research, Nadia Lipsyc explores immersive and interactive narration, VR and live action roleplaying (larp). On November 25th to 26th her work - an immersive exhibition - can be experienced at the Norwegian Film School in Oslo.

Elin Festøy foto Hanne Lovise Skartveit

Elin Festøy disputerer 10.november

Elin Festøy forsvarer sitt kunstneriske doktorgradsarbeid ved filmskolens ph.d-program fredag 10. november på Lillehammer.

Iain og Tøri

Rapport fra LA og Student-Oscar

Kl 04:30 norsk tid 25. oktober er det premieutdeling i LA for årets Student-Oscar. Teamet bak eksamensfilmen Gjensyn er på plass i LA for å ta imot gull, sølv eller bronse i kategorien Narrative Shorts