OP 2021 hoved

Off-Piste 2021

For andre gang introduserer Den norske filmskolen, i samarbeid med NFI og Crossover Labs (UK), Off-Piste - et Virtual Reality-seminar og lab.

Off-Piste 2021 arrangeres fra august til november, online og i Lillehammer.

Off-Piste er et kurs som inviterer kunstnere, produsenter og andre kreative til å utvikle en VR-opplevelse i samarbeid med dyktige utviklere, og veiledet av Europas mest talentfulle og erfarne eksperter.

Kurset er tilrettelagt av Crossover Labs, som i flere år har utviklet metoder for å skape samarbeid på tvers av fagområder og intensive utviklingskurs i immersive art.

Vi har tidligere avholdt dette kurset i 2019, noe som resulterte i flere prosjekter som gikk i utvikling og produksjon etter kurset.

Kunstnere og yrkesutøvere i alle kreative fagområder er velkomne til å søke om deltakelse.

Les mer her: https://offpistelab.com/ og søk før 13. juni.

VR briller goggles pexels cottonbro 4009626 crop
VR briller goggles pexels cottonbro 4009626 crop

Siste artikler

Io Pris

Io Sivertsens avgangsfilm på master vant pris på Vårutstillingen

Io Siversten, som gikk ut fra masterprogrammet i konseptuell dokumentarregi i fjor sommer, vant The Art Photography Prize 2023 for sin avgangsfilm "Voksesmerter, tanker om klimakrisen". Prisen på 200,000 kr ble delt ut på åpningen av Vårutstillingen.

IMG 4599

Regissør og masterstudent Simon Matthew Valentine inviterer publikum inn i studio

Fredag 12. mai kl 13 inviterer masterstudent Simon Matthew Valentine til en work-in-progress forestilling i studio på Myrens verksted. Simon utvikler scener og manus til en spillefilm sammen med skuespillerne og de vil spille nøkkelscener live for publikum og gi oss et innblikk i arbeidsprosessen.

Arkitekten Berlinale

Kull 11-alumni bak kritikerrost futuristisk satire på Viaplay

"Arkitekten", regissert av Kerren Lumer-Klabbers (kull 11), har premiere på Viaplay i dag. På det kreative teamet bak serien som gjorde seg bemerket under verdenspremieren på Berlinale Series, finner vi kull 11-alumni i sentrale roller.

LIM Beyond

Online event: “Beyond the obvious; a new approach to story conception”

Are you a writer, director, producer, industry professionals or film student and curious about LIMs idea development tools and approach? Join the free online event Friday May 5th to learn more about LIM and the upcoming LIM workshop.

NFI2

LIM Boosting Ideas Workshop June 18-23 2023

This screenwriting workshop organized by Dnf and NFI will help you turn creative limitations into opportunities for innovation in script development.

Kunstenrstipend alumni

45 filmskolealumni får Statens kusntnerstipend

45 alumni fra filmskolen ble tildelt Statens kunstnerstipend for 2023. Blant mottakerne av "Arbeids­stipend for yngre / ny­etablerte kunstnarar" finner vi 27 alumni fra bachlor-kull 12 og fem fra masterkull 3, som alle ble uteksaminert fra filmskolen i fjor sommer. Vi gratulerer!