Worldbuilding 2 DSC8885 v1 30x20

Studioøvelse: Worldbuilding - del II Foto: Kjell Vassdal

I en tidligere artikkel presenterte vi en større studioøvelse som varte fra uke 40 til 50 i fjor, og som omfattet worldbuilding, studioproduksjon, fargekurs og grading.
I den artikkelen lovet vi å vise flere bilder fra lenger uti prosessen, og vi holder det vil lover. Vel bekomme!

Worldbuilding 2 DSC8897 v1 20x30
Worldbuilding 2 DSC8941 v1 20x30
Worldbuilding 2 DSC8968 v1 20x30

Snurr bildekarusellen nedenfor for flere fotografier

Worldbuilding 2 DSC8897 v1 20x30
Worldbuilding 2 DSC8941 v1 20x30
Worldbuilding 2 DSC8968 v1 20x30

Io Pris

Io Sivertsens avgangsfilm på master vant pris på Vårutstillingen

Io Siversten, som gikk ut fra masterprogrammet i konseptuell dokumentarregi i fjor sommer, vant The Art Photography Prize 2023 for sin avgangsfilm "Voksesmerter, tanker om klimakrisen". Prisen på 200,000 kr ble delt ut på åpningen av Vårutstillingen.

IMG 4599

Regissør og masterstudent Simon Matthew Valentine inviterer publikum inn i studio

Fredag 12. mai kl 13 inviterer masterstudent Simon Matthew Valentine til en work-in-progress forestilling i studio på Myrens verksted. Simon utvikler scener og manus til en spillefilm sammen med skuespillerne og de vil spille nøkkelscener live for publikum og gi oss et innblikk i arbeidsprosessen.

Arkitekten Berlinale

Kull 11-alumni bak kritikerrost futuristisk satire på Viaplay

"Arkitekten", regissert av Kerren Lumer-Klabbers (kull 11), har premiere på Viaplay i dag. På det kreative teamet bak serien som gjorde seg bemerket under verdenspremieren på Berlinale Series, finner vi kull 11-alumni i sentrale roller.

LIM Beyond

Online event: “Beyond the obvious; a new approach to story conception”

Are you a writer, director, producer, industry professionals or film student and curious about LIMs idea development tools and approach? Join the free online event Friday May 5th to learn more about LIM and the upcoming LIM workshop.

NFI2

LIM Boosting Ideas Workshop June 18-23 2023

This screenwriting workshop organized by Dnf and NFI will help you turn creative limitations into opportunities for innovation in script development.

Kunstenrstipend alumni

45 filmskolealumni får Statens kusntnerstipend

45 alumni fra filmskolen ble tildelt Statens kunstnerstipend for 2023. Blant mottakerne av "Arbeids­stipend for yngre / ny­etablerte kunstnarar" finner vi 27 alumni fra bachlor-kull 12 og fem fra masterkull 3, som alle ble uteksaminert fra filmskolen i fjor sommer. Vi gratulerer!