2021 04 TV serie foto Kjell Vassdal DSC 9174 v1 30x20

Filmskolen søker smittevernassistenter til eksamensfilmer Foto: Kjell Vassdal

Vil du jobbe på filminnspilling? Filmskolen søker tre smittevernassistenter til å jobbe på innspilling av eksamensfilmer. Det blir totalt åtte dagers jobb fordelt over to uker i februar (første opptaksdag er mandag 7. februar) og to uker i mars.

Innspillingssted: Lillehammer-området, Harestua og Folldal.

Periode: Åtte dager fordelt over to uker i februar og to uker i mars. Førerkort og egen bil er en fordel.

Du vil få nødvendig opplæring og blir lønnet som fullmektig, lønnstrinn 28.

For spørsmål, ta kontakt med:

Smittvernansvarlig Vilde Syvertsen: vildesyvertsen@outlook.com eller

Lineproducer Gudrun Austli: gudrun.austli@inn.no.

Eli Bø cropped Høgskolen i Innlandet Elen Sonja Klouman

Vi skal ta vare på filmskolens identitet!

Filmskolen vil utsette den videre revisjonen av filmutdanningen. Av de endringsprosesser vi står oppe i nå er det denne som er den viktigste for filmskolens identitet, og vi vil sikre bedre informasjon og medvirkning fra både studenter, ansatte og filmfeltet, og ta oss bedre tid før vi konkluderer.

Phd studenter

"7 nye ph.d. stillingar er ei sjeldsynt moglegheit for filmfeltet"

Den norske filmskulen lyser ut nye stipendiatstillingar i programmet “ph.d. i kunstnarleg utviklingsarbeid i film og liknande audiovisuelle kunstformer” i samarbeid med AMEK. Ph.d. leiar Trond Lossius understreker at utlysinga av heile sju kunstfaglege stipendiatstillingar representerer ei sjeldsynt moglegheit for filmfeltet.

Infomøte om ph.d. stillingar 12. desember

12. desember kl 19 på Kunstnernes Hus i Oslo har vi informasjonsmøte om søknadsprosessen og dei sju ph.d. stillingane som er lyst ut innanfor ph.d. programmet "kunstnarleg utviklingsarbeid i film og liknande audiovisuelle kunstformer"

Møt filmskaperne fra masterkull 1 med premiere på "Swamp Lion"

Regissør Torben Bech, produsent Magnus Kristiansen og komponist Alan Frausto Gutierrez startet sitt kreative samarbeid da de var studenter på Den norske filmskolens første masterkull. 11. november har de norgespremiere på spillefilmen "Swamp Lion".