2021 04 TV serie foto Kjell Vassdal DSC 9174 v1 30x20

Filmskolen søker smittevernassistenter til eksamensfilmer Foto: Kjell Vassdal

Vil du jobbe på filminnspilling? Filmskolen søker tre smittevernassistenter til å jobbe på innspilling av eksamensfilmer. Det blir totalt åtte dagers jobb fordelt over to uker i februar (første opptaksdag er mandag 7. februar) og to uker i mars.

Innspillingssted: Lillehammer-området, Harestua og Folldal.

Periode: Åtte dager fordelt over to uker i februar og to uker i mars. Førerkort og egen bil er en fordel.

Du vil få nødvendig opplæring og blir lønnet som fullmektig, lønnstrinn 28.

For spørsmål, ta kontakt med:

Smittvernansvarlig Vilde Syvertsen: vildesyvertsen@outlook.com eller

Lineproducer Gudrun Austli: gudrun.austli@inn.no.

Anja Simon happy4264

Masterstudenter får skrivestøtte til samarbeidsprosjekt fra Fond for lyd og bilde

Manusstudent Anja Petkovic Karlsen og registudent Simon Matthew Valentine er blitt tildelt både Statens kunstnerstipend og prosjektstøtte fra Fond for lyd og bilde. Med støtten kan de fortsette å fordype seg og skal utvikle et prosjekt sammen når de går ut av masteren til sommeren.

NFI2

Online meeting: Info about LIM prewriting workshop.

Are you curious about LIM´s idea development workshop? Join the online event on May 5th to learn more about the upcoming workshop hosted by NFI and DNF in Oslo June 16th-21st

NFI2

LIM Boosting Ideas Workshop June 16-21 2024

Less is More is one of Europe’s leading writer and project development programmes. This workshop organized by NFI and Dnf will help you turn creative limitations into opportunities for innovation in script development. Deadline May 3rd!

Master Stipend

11 Masterstudenter fikk Statens Kunstnerstipend

11 av masterstudentene på filmskolen har fått Statens kunstnerstipend, "Diversestipend for ny­utdannede kunstnere". Tilsammen 28 DNF-alumni og studenter fikk stipend i vårens tildeling. Vi gratulerer!