Erlend main

Erlend Badhwar Valen-Sendstad har gått bort Tekst: Sara Johnsen

Vi har mistet en student på Manus Master.

Erlend Badhwar Valen-Sendstad døde 31.7. av sykdom. Han var på alle måter en vakker mann, empatisk og talentfull.

Erlend var alltid blid og morsom, og det var en glede å bli kjent med ham. Nå kommer vi til å savne ham.
Vi sender varme hilsener til hans foreldre, som har mistet en elsket sønn, og hans søsken, som har mistet en kjærlig bror.

Mandag starter vi semesteret med en liten minnestund hvor vi kan trøste hverandre, og vi skal fortsette å snakke om ham, lese det han har skrevet og tenke på ham i tiden framover.

Hvil i fred, skjønne, unge menneske. Takk for samtaler, og for at vi fikk bli litt kjent med deg.
LOVE

Eli Bø cropped Høgskolen i Innlandet Elen Sonja Klouman

Vi skal ta vare på filmskolens identitet!

Filmskolen vil utsette den videre revisjonen av filmutdanningen. Av de endringsprosesser vi står oppe i nå er det denne som er den viktigste for filmskolens identitet, og vi vil sikre bedre informasjon og medvirkning fra både studenter, ansatte og filmfeltet, og ta oss bedre tid før vi konkluderer.

Phd studenter

"7 nye ph.d. stillingar er ei sjeldsynt moglegheit for filmfeltet"

Den norske filmskulen lyser ut nye stipendiatstillingar i programmet “ph.d. i kunstnarleg utviklingsarbeid i film og liknande audiovisuelle kunstformer” i samarbeid med AMEK. Ph.d. leiar Trond Lossius understreker at utlysinga av heile sju kunstfaglege stipendiatstillingar representerer ei sjeldsynt moglegheit for filmfeltet.

Infomøte om ph.d. stillingar 12. desember

12. desember kl 19 på Kunstnernes Hus i Oslo har vi informasjonsmøte om søknadsprosessen og dei sju ph.d. stillingane som er lyst ut innanfor ph.d. programmet "kunstnarleg utviklingsarbeid i film og liknande audiovisuelle kunstformer"

Møt filmskaperne fra masterkull 1 med premiere på "Swamp Lion"

Regissør Torben Bech, produsent Magnus Kristiansen og komponist Alan Frausto Gutierrez startet sitt kreative samarbeid da de var studenter på Den norske filmskolens første masterkull. 11. november har de norgespremiere på spillefilmen "Swamp Lion".