ARC28feb22

Artistic Research Café 28. februar 2022: Frederick Howard

Velkommen til Artistic Research Café på Den norske filmskolen for en samtale med produsent og stipendiat Frederick Howard rundt produsentrollen og ledelse av kreative prosesser.

Når & hvor: ZOOM Mandag 28. februar, 2-3:30 pm.

ZOOM-LINK VIL BLI LAGT UT HER I FORKANT AV ARRANGEMENTET

Den norske filmskolen fikk den 10. februar godkjent sitt nye ph.d. program og håper å kunne lyse ut de første stipendiatstillinger i programmet til sommeren. I denne månedens Artistic Research Café møtes vi på zoom for en samtale med stipendiat ved filmskolen, produsent Frederick Howard.

Frederick Howard er daglig leder i Storm Films, et av landets ledende norskeide produksjonsselskap som de siste årene har stått bak flere store norske familefilmer som Julekongen og Tre nøtter til Askepott.

På Artistic Research Cafe vil han diskutere sitt kunstneriske utviklingsarbeid "Creating the creatives" hvor han utforsker produsentrollen og ledelse av kreative prosesser med fokus på de kollaborative metodene som benyttes i film- og TV-bransjen.

Ph.d. leder ved filmskolen, Trond Lossius, vil innlede med en kort introduksjon til hva om ligger i det offisielle navnet til filmskolens nye ph.d. program, "Ph.d. i kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer" og planene for programmet.

Fredrik Howard crop

Fredrik Howard crop

Anja Simon happy4264

Masterstudenter får skrivestøtte til samarbeidsprosjekt fra Fond for lyd og bilde

Manusstudent Anja Petkovic Karlsen og registudent Simon Matthew Valentine er blitt tildelt både Statens kunstnerstipend og prosjektstøtte fra Fond for lyd og bilde. Med støtten kan de fortsette å fordype seg og skal utvikle et prosjekt sammen når de går ut av masteren til sommeren.

NFI2

Online meeting: Info about LIM prewriting workshop.

Are you curious about LIM´s idea development workshop? Join the online event on May 5th to learn more about the upcoming workshop hosted by NFI and DNF in Oslo June 16th-21st

NFI2

LIM Boosting Ideas Workshop June 16-21 2024

Less is More is one of Europe’s leading writer and project development programmes. This workshop organized by NFI and Dnf will help you turn creative limitations into opportunities for innovation in script development. Deadline May 3rd!

Master Stipend

11 Masterstudenter fikk Statens Kunstnerstipend

11 av masterstudentene på filmskolen har fått Statens kunstnerstipend, "Diversestipend for ny­utdannede kunstnere". Tilsammen 28 DNF-alumni og studenter fikk stipend i vårens tildeling. Vi gratulerer!