DNF MFA Å PENT HUS

MFA: Åpent hus på Myrens 31. januar

Onsdag 31. januar åpner vi dørene på Myrens Verksted for de som er nysgjerrige på masterprogrammet og vil søke til høstens masteropptak som har søknadsfrist 1. mars.

Hva: Åpent hus på filmskolens masterprogram

Hvor: Myrens Verksted 6F (inngang ved Akerselva) i Oslo

Når: Onsdag 31. januar kl 16-18

Påmeldingslenke: https://nettskjema.no/a/396691

AD bilde fargeworkshop m crew Foto Kjell Vassdal

Den 1. mars er søknadsfristen til opptak til filmskolens masterprogram 2024-2026, Master of Fine Arts i film og beslektede audiovisuelle kunstformer.

Studiet foregår i Oslo og du kan søke på spesialiseringene Produsent, Manus, Visuell design, Fiksjonsregi og Konseptuell dokumentarregi.

Ta turen innom lokalene våre på Myrens Verksted onsdag 31. januar mellom kl 16 og 18. Du får høre om masterprogrammet, får omvisning i lokalene og snakke med lærere og studenter/alumni. Det blir lett servering og god stemning. Velkommen!

PROGRAM

1. Kl 16-16:10 Velkommen & Kaffe/te og kjeks

Kl 16:10 i Black box: Introduksjon til studiet ved undervisningleder Frederik Hestvold

Programmet i blackbox strømmes live fra ca kl 16:30 for de som ikke har anledning til å være med fysisk: https://youtube.com/live/k8KBIzlNBqg?feature=share

2. Kl 16:15 - 17:30 i Black Box: Presentasjon av spesialiseringene :

(fiksjonsregi, konseptuell dokumentarregi, visuell design, produsent og manus)

  • Kl 16:15-16:45 Fiksjonsregi: Visning av kortfilmen "Portør" av tidligere masterstudent i fiksjonsregi, Lisa Enes, som ble uteksaminert i 2022 og nå utvikler prosjektet videre med støtte fra NFI og med produsent Jonas Bruun i Skala (Storm Films talentutviklingsprogram). Etterfulgt av samtale mellom fagansvarlig Arild Andresen og Lisa om masterprosjektet og veien videre etter studiet.
Film 3 Lisa Enes

"Portør" av Lisa Enes hadde internasjonal premiere på Clermont-Ferrand og vant pris for beste norske kortfilm på BIFF (Bergen Internasjonale Filmfestival)

  • Kl 16:45 - 16:55 : Konseptuell dokumentarregi: Kort presentasjon av studiet ved fagansvarlig Lotte Mik-Meyer. Visning av utdrag fra fordypningsprosjekt på master og samtale med dokumentarstudent Hugo Francker.
  • Kl 16:55- 17:10 i studio: Visuell design: Kort presentasjon av studiet ved fagansvarlig Siri Langdalen, med omvisning i studio hvor masterstudent i visuell design, produksjonsdesigner Waad Amer viser frem settet hun har bygget i studio til sitt masterprosjekt og masterstudent i visuell design, fotograf Adrian Axel viser sitt arbeid.
Studio total Waad forklarer lo

Masterstudent i visuell design Waad Amer bygget scenografi i studio for sitt VR-prosjekt.

  • Kl 17:10-17:20 i Black Box: Produsent: Kort presentasjon av studiet ved fagansvarlig Troels Linde.
  • Kl 17:20- 17:30 i Black Box: Manus: Kort presentasjon av studiet og arbeidsmetoder ved manusforfatter Sara Johnsen og tidligere masterstudent Linn Sunniva Høglund og nåværende student Anne Lund.

3. Kl 17:30 - 18: Vi serverer pizza og det blir anledning til å mingle og prate mer med de fagansvarlige og alumni/studenter på spesialiseringene du er interessert i.

AD bilde fargeworkshop m crew Foto Kjell Vassdal
Film 3 Lisa Enes

"Portør" av Lisa Enes hadde internasjonal premiere på Clermont-Ferrand og vant pris for beste norske kortfilm på BIFF (Bergen Internasjonale Filmfestival)

Studio total Waad forklarer lo

Masterstudent i visuell design Waad Amer bygget scenografi i studio for sitt VR-prosjekt.


Siste artikler

Screenshot 2024 06 21 at 3 33 38 PM

Filmskolen sterkt tilstede på årets Nordic Talents

Den norske filmskolen står for 8 av de 15 utvalgte prosjektene til Nordic Talents pitchekonkurranse for avgangsstudenter fra de nordiske filmskolene!

Den Fremmede Logo

Eksamensfilm har premiere på Kortfilmfestivalen

Kull 13s eksamensfilm "Den fremmede" har premiere på Den norske kortfilmfestivalen. Hele teamet er på plass i Grimstad og vi tok en prat med filmskaperne før avreise.

Nadja lipsyc

Nadja Lipsyc disputerer 31. mai: VR og rollespill

Nadja Lipsyc har utforsket muligheten for å kombinere VR med verktøy og teknikker fra fysiske rollespill. 31. mai forsvarer hun det kunstneriske doktorgradsresultatet på Myrens i Oslo.

Bransjedag kull4 sq

Bransjevisning for masterkull 4

12. juni inviterer Filmskolen til Vega Scene for å oppleve masterprosjektene til årets avgangskull. Etterpå blir det eksamensfest på Myrens Verksted!

Anja Simon happy4264

Får stipend fra Fond for lyd og bilde

Manusstudent Anja Petkovic Karlsen og registudent Simon Matthew Valentine får støtte fra Statens kunstnerstipend og Fond for lyd og bilde. Når de går ut av masteren til sommeren skal de utvikle et prosjekt sammen.

NFI2

Online meeting: Info about LIM prewriting workshop

Are you curious about LIM´s idea development workshop? Join the online event on April 25th to learn more about the upcoming workshop hosted by NFI and DNF in Oslo June 16th-21st