DNF MFA Å PENT HUS

MFA: Åpent hus på Myrens

31. mars åpner vi dørene på Myrens Verksted for de som er nysgjerrige på masterprogrammet og vil søke til høstens masteropptak som har søknadsfrist 1. mars.

Hva: Åpent hus på filmskolens masterprogram

Hvor: Myrens Verksted 6F (inngang ved Akerselva) i Oslo

Når: Onsdag 31. januar kl 16-18

AD bilde fargeworkshop m crew Foto Kjell Vassdal

Den 1. mars er søknadsfristen til opptak til filmskolens masterprogram 2024-2026, Master of Fine Arts i film og beslektede audiovisuelle kunstformer.

Studiet foregår i Oslo og du kan søke på spesialiseringene Produsent, Manus, Visuell design, Fiksjonsregi og Konseptuell dokumentarregi.

Ta turen innom lokalene våre på Myrens Verksted onsdag 31. januar mellom kl 16 og 18. Du får høre om masterprogrammet, får omvisning i lokalene og snakke med lærere og studenter/alumni. Det blir lett servering og god stemning. Velkommen!

Velkommen ved undervisningleder på master, Frederik Hestvold

Fiksjonsregi: Kort presentasjon av studiet ved fagansvarlig Arild Andresen.

Visning av kortfilmen "Portør" av tidligere masterstudent i fiksjonsregi, Lisa Enes, som ble uteksaminert i 2022 og nå utvikler flere prosjekter med støtte fra NFI. Etterfulgt av samtale med Lisa om masterprosjektet og veien videre etter studiet.

Visning av utdrag fra fordypningsprosjekt på master og samtale med student.

Visuell design: Kort presentasjon av studiet ved fagansvarlig Siri Langdalen.

Omvisning i studio hvor masterstudent i visuell design Waad Amer viser frem settet hun har bygget til sitt masterprosjekt, en VR-installasjon.

Film 3 Lisa Enes

"Portør" av Lisa Enes hadde internasjonal premiere på Clermont-Ferrand og vant pris for beste norske kortfilm på BIFF (Bergen Internasjonale Filmfestival)

• Konseptuell dokumentarregi: Kort presentasjon av studiet ved fagansvarlig Lotte Mik-Meyer. Visning av utdrag fra fordypningsprosjekt på master og samtale med dokumentarstudent.
  • Visuell design: Kort presentasjon av studiet ved fagansvarlig Siri Langdalen.
  • Omvisning i studio hvor masterstudent i visuell design Waad Amer viser frem settet hun har bygget i studio til sitt masterprosjekt, en VR-installasjon.
  • Produsent: Kort presentasjon av studiet ved fagansvarlig Troels Linde og visning av masterprosjekt.
  • Manus: Kort presentasjon av studiet og arbeidsmetoder ved masterstudenter i manus og tidligere masterstudent og manusforfatter Linn Sunniva Høglund.

2. Omvisning i lokalene på Myrens verksted

3. Mingling og lett servering hvor det blir anledning til å prate mer med de fagansvarlige og alumni/studenter.

Studio total Waad forklarer lo

Masterstudent i visuell design Waad Amer bygger scenografi for sitt VR-prosjekt i studio.

2. Omvisning i lokalene på Myrens verksted

AD bilde fargeworkshop m crew Foto Kjell Vassdal
Film 3 Lisa Enes

Studio total Waad forklarer lo

Hugo tot2 copy

«Jeg har fått et helt nytt perspektiv på å lage film»

Hugo Francker studerer konseptuell dokumentarregi på filmskolens masterprogram i Oslo. Som sitt masterprosjekt lager filmskaperen en personlig dokumentar om forholdet til sin far hvor de utfordrer og leker med ideer om maskulinitet.

MFA åpen dag 2024 R

Åpent Hus (digitalt) på master 2. februar kl 16

Onsdag 2. februar inviterer vi alle interesserte i masterstudiet på filmskolen til å møtes på zoom for å bli bedre kjent med lærere, studenter og studiet.

Cecilie Levy foto Jasmijn Lina

Cecilie Levy disputerer 24. november

Manusforfatter og stipendiat Cecilie Levy har undersøkt hvordan arbeid med manus må utvikles og nytenkes i overgangen fra film og TV til arbeid med virtual reality. På fredag forsvarer doktorgradsresultatet på Lillehammer.

Lone Wolves Stick Together

"Lone Wolfs Stick Together" immersive exhibition

In her PhD research, Nadia Lipsyc explores immersive and interactive narration, VR and live action roleplaying (larp). On November 25th to 26th her work - an immersive exhibition - can be experienced at the Norwegian Film School in Oslo.

Elin Festøy foto Hanne Lovise Skartveit

Elin Festøy disputerer 10.november

Elin Festøy forsvarer sitt kunstneriske doktorgradsarbeid ved filmskolens ph.d-program fredag 10. november på Lillehammer.