KLASSEBILDE MASTER web

Lykke til videre masterkull 3! Foto: Hanne-Lovise Skartveit

Den 15. juni sa vi farvel og på gjensyn til filmskolens tredje masterkull. Masterstudentene ble feiret med presentasjon av masterprosjekter på Vega Scene og diplomutdeling, taler og fest på Myrens Verksted. Legg merke til denne gjengen - vi forventer å få høre mer fra dem fremover!

Etter to år på filmskolens masterutdanning er våre uteksaminerte masterstudenter nå tilbake i bransjen for å realisere prosjektene de har utviklet under studiet. Flere av dem skal pitches på Nordic Talents i København 7.-8- september. Vi ønsker alle lykke til videre og gleder oss til å følge dem videre!

Les om masterprosjektene her og om studentene her.

Produsenter Portrett 1703

Produsentene: (f.v) Benedicte Westbye, fagansvarlig Troels Linde, Andrea Backström, Anna Moland og Lars Krogh Bjerresgaard Kyed.

Dokugjengen 1671

Konseptuell dokumentarregi: (f.v) Ida Theresa Myklebost, Io Sivetsen, fagansvarlig Lotte Mik Meyer, Katinka Hustad og Emilie Monies

Manus n 1713

Manus: (f.v) Linn Sunniva Høglund, Jesper Cederstrand, fagansvarlig Sara Johnsen og Bår Stenvik.

Visuell Design Portrett nær 1724

Visuell design: (f.v.) Fagansvarlig Siri Langdalen, Karoline Finnema, Victoria Wælgaard, Kjartan Gullikstad (filmmusikkomposisjon) og Jónína Guðbjörg Guðbjartsdóttir.

Fiksjon Happy
Produsenter Portrett 1703

Dokugjengen 1671

Manus n 1713

Visuell Design Portrett nær 1724

Fiksjon Happy

Åpen dag mfa 31011215

MFA: Åpent hus på Myrens

31. mars kl 16-18 åpner vi dørene på Myrens Verksted for de som er nysgjerrige på masterprogrammet og vil søke til høstens masteropptak som har søknadsfrist 1. mars.

MFA åpen dag 2024 R

Åpent Hus (digitalt) på master 2. februar kl 16

Onsdag 2. februar inviterer vi alle interesserte i masterstudiet på filmskolen til å møtes på zoom for å bli bedre kjent med lærere, studenter og studiet.

Cecilie Levy foto Jasmijn Lina

Cecilie Levy disputerer 24. november

Manusforfatter og stipendiat Cecilie Levy har undersøkt hvordan arbeid med manus må utvikles og nytenkes i overgangen fra film og TV til arbeid med virtual reality. På fredag forsvarer doktorgradsresultatet på Lillehammer.

Lone Wolves Stick Together

"Lone Wolfs Stick Together" immersive exhibition

In her PhD research, Nadia Lipsyc explores immersive and interactive narration, VR and live action roleplaying (larp). On November 25th to 26th her work - an immersive exhibition - can be experienced at the Norwegian Film School in Oslo.

Elin Festøy foto Hanne Lovise Skartveit

Elin Festøy disputerer 10.november

Elin Festøy forsvarer sitt kunstneriske doktorgradsarbeid ved filmskolens ph.d-program fredag 10. november på Lillehammer.