KLASSEBILDE MASTER web

Lykke til videre masterkull 3! Foto: Hanne-Lovise Skartveit

Den 15. juni sa vi farvel og på gjensyn til filmskolens tredje masterkull. Masterstudentene ble feiret med presentasjon av masterprosjekter på Vega Scene og diplomutdeling, taler og fest på Myrens Verksted. Legg merke til denne gjengen - vi forventer å få høre mer fra dem fremover!

Etter to år på filmskolens masterutdanning er våre uteksaminerte masterstudenter nå tilbake i bransjen for å realisere prosjektene de har utviklet under studiet. Flere av dem skal pitches på Nordic Talents i København 7.-8- september. Vi ønsker alle lykke til videre og gleder oss til å følge dem videre!

Les om masterprosjektene her og om studentene her.

Produsenter Portrett 1703

Produsentene: (f.v) Benedicte Westbye, fagansvarlig Troels Linde, Andrea Backström, Anna Moland og Lars Krogh Bjerresgaard Kyed.

Dokugjengen 1671

Konseptuell dokumentarregi: (f.v) Ida Theresa Myklebost, Io Sivetsen, fagansvarlig Lotte Mik Meyer, Katinka Hustad og Emilie Monies

Manus n 1713

Manus: (f.v) Linn Sunniva Høglund, Jesper Cederstrand, fagansvarlig Sara Johnsen og Bår Stenvik.

Visuell Design Portrett nær 1724

Visuell design: (f.v.) Fagansvarlig Siri Langdalen, Karoline Finnema, Victoria Wælgaard, Kjartan Gullikstad (filmmusikkomposisjon) og Jónína Guðbjörg Guðbjartsdóttir.

Fiksjon Happy
Produsenter Portrett 1703

Dokugjengen 1671

Manus n 1713

Visuell Design Portrett nær 1724

Fiksjon Happy

NATTRIKKEN 1 91 1 jpg content

Masterstudent Geir Fjermestad Rolandsen klippet Oscar-nominerte «Nattrikken»

Masterstudent Geir Fjermestad Rolandsen har klippet den Oscar-nominerte kortfilmen «Nattrikken» . Han ble uteksaminert fra klippelinjen på kull 10 på filmskolens bachelorprogram. På foto finner vi en annen kull 10-alumni, Vegard Landsmark. «Nattrikken» kjemper om Oscar-statuetten i kategorien “Live action short”.

Eli Bø cropped Høgskolen i Innlandet Elen Sonja Klouman

Vi skal ta vare på filmskolens identitet!

Filmskolen vil utsette den videre revisjonen av filmutdanningen. Av de endringsprosesser vi står oppe i nå er det denne som er den viktigste for filmskolens identitet, og vi vil sikre bedre informasjon og medvirkning fra både studenter, ansatte og filmfeltet, og ta oss bedre tid før vi konkluderer.

Phd studenter

"7 nye ph.d. stillingar er ei sjeldsynt moglegheit for filmfeltet"

Den norske filmskulen lyser ut nye stipendiatstillingar i programmet “ph.d. i kunstnarleg utviklingsarbeid i film og liknande audiovisuelle kunstformer” i samarbeid med AMEK. Ph.d. leiar Trond Lossius understreker at utlysinga av heile sju kunstfaglege stipendiatstillingar representerer ei sjeldsynt moglegheit for filmfeltet.

Infomøte om ph.d. stillingar 12. desember

12. desember kl 19 på Kunstnernes Hus i Oslo har vi informasjonsmøte om søknadsprosessen og dei sju ph.d. stillingane som er lyst ut innanfor ph.d. programmet "kunstnarleg utviklingsarbeid i film og liknande audiovisuelle kunstformer"