Kortfilmfestivalen logo

Master og bachelor studenter tatt ut til Kortfilmfestivalen i Grimstad

Filmskolens masterstudenter Emilie Adelina Monies (konseptuell dokumentarregi), Michael Mellemløkken Renjo og Lisa Enes (fiksjonsregi) og kull 12- bachelorstudent på produksjonsdesignlinjen Ingrid Runde Saxegaard har regissert kortfilmer som er tatt ut til konkurranseprogrammet ved Kortfilmfestivalen i Grimstad.

Vi gratulerer våre masterstudenter Emilie Adelina Monies, Michael Mellemløkken Renjo og Lisa Enes som er blitt tatt ut til konkurranseprogrammet ved Kortfilmfestivalen / The Norwegian Short Film Festival!

Emilie, masterstudent i konseptuell dokumentarregi, skal vise kortdokumentaren "Wherever I Look", Michael, masterstudent i fiksjonsregi, presenterer kortfilmen "29th of May" og Lisa, masterstudent i fiksjonsregi, presenterer musikkvideoen "I Put My Hand Into A Fist" (artist: Seachange). Gratulerer også til Karoline Finnema, masterstudent i visuell design, med foto på musikkvideoen "Why Fall Asleep, When You Can Fall in Love?" (regi: Embla Karidotter) som også er tatt ut til konkurranseprogrammet.“I arbeidet med å velge ut filmer til det norske konkurranseprogrammet har vi lagt vekt på å fremme originalitet, vilje til å bruke og utvikle filmmediets egenart, og et ektefølt engasjement i formidlingen. Årets utvalgte filmer er signert både kjente, etablerte filmskapere og nye, friske pust fra sidelinjen" uttaler juryen.

Årets avgangskull på bachelor, kull 12, er også representert på Kortfilmfestivalen / The Norwegian Short Film Festival. Produksjonsdesignstudent Ingrid Runde Saxegaard er tatt ut til konkurranseprogrammet med kortfilmen "Mose" som ble produsert som en del av Mediefabrikkens Regiprogram for unge kvinner 2020. Foto er av masterstudent i fiksjonsregi Michael Mellemløkken Renjo som også har en film i årets kortfilmprogram. Gratulerer til alle studenter og alumni med filmer i konkurranseprogrammet - vi gleder oss til Grimstad!

Anja Simon happy4264

Masterstudenter får skrivestøtte til samarbeidsprosjekt fra Fond for lyd og bilde

Manusstudent Anja Petkovic Karlsen og registudent Simon Matthew Valentine er blitt tildelt både Statens kunstnerstipend og prosjektstøtte fra Fond for lyd og bilde. Med støtten kan de fortsette å fordype seg og skal utvikle et prosjekt sammen når de går ut av masteren til sommeren.

NFI2

Online meeting: Info about LIM prewriting workshop.

Are you curious about LIM´s idea development workshop? Join the online event on May 5th to learn more about the upcoming workshop hosted by NFI and DNF in Oslo June 16th-21st

NFI2

LIM Boosting Ideas Workshop June 16-21 2024

Less is More is one of Europe’s leading writer and project development programmes. This workshop organized by NFI and Dnf will help you turn creative limitations into opportunities for innovation in script development. Deadline May 3rd!

Master Stipend

11 Masterstudenter fikk Statens Kunstnerstipend

11 av masterstudentene på filmskolen har fått Statens kunstnerstipend, "Diversestipend for ny­utdannede kunstnere". Tilsammen 28 DNF-alumni og studenter fikk stipend i vårens tildeling. Vi gratulerer!