Den 1. mars er søknadsfristen til opptak til masterprogrammet i film og beslektede audiovisuelle medier 2022-2024.
Du kan søke på spesialiseringene Produsent, Manus, Visuell design, Fiksjonsregi og Konseptuell dokumentarregi, og den 2. februar kan du møte lærere og studenter på zoom for å få svar på det du måtte lure på eller finne ut om dette studiet er noe for deg.
Les mer om masterstudiet her.
Studiestart: August 2022
Studiested: Oslo
Søknadsfrist 1. mars 2022
LINK TIL ÅPENT HUS PÅ ZOOM PUBLISERES HER.
Den 1. mars er søknadsfristen til opptak til filmskolens masterprogram 2022-2024, Master of Fine Arts i film og beslektede audiovisuelle medier.
Du kan søke på spesialiseringene Produsent, Manus, Visuell design, Fiksjonsregi og Konseptuell dokumentarregi, og den 2. februar kan du møte lærere og studenter på zoom for å få svar på det du måtte lure på eller finne ut om dette studiet er noe for deg.
Master of Fine Arts i film og beslektede audiovisuelle medier er en erfaringsbasert master. Det innebærer at du i tillegg til en kunstfaglig bachelor (eller tilsvarende) må ha relevant praktisk erfaring i minimum 2 år.
PROGRAM:
Kl 16 - 16: 10. Generel info om studiet
- Velkommen med kort presentasjon av faglærere og program for dagen
-Om filmskolen, studiets overordnete visjon
-Den overordnete studieprogresjonen gjennom fire semestre og de praktiske rammene ved undervisningsleder Frederik Hestvold
Kl 16. 10 - 16:45 - Kort om spesialiseringene
Tema 1: Visuell design: Hovedlærer Siri Langdalen forteller kort om studiet / Masterstudent Jónína Guðbjörg Guðbjartsdóttir forteller kort om fordypningsprosjektetet på studiet.
Tema 2: Manus: Sara Johnsen forteller kort om studiet / Masterstudent Linn Sunniva Høglund forteller om hvordan hun arbeider med skriverprosessen på studiet
Tema 3 Konseptuell dokumentarregi: Hovedlærere Lotte Mik-Meyer forteller kort om studiet / Masterstudent forteller om hvordan de jobber med utvikle dokumentarprosjektene sine på studiet
Tema 4: Fiksjonsregi: Hovedlærer Arild Andresen forteller kort om studiet / Masterstudent Magnus Lysbakken forteller kort om sitt masterprosjekt .
Tema 5: Produsent: Hovedlærer Troels Linde forteller kort om studiet / Masterstudent og produsent Benedicte Westbye forteller kort om sitt masterprosjekt.
Kl 16:45 - 18 GRUPPEROM: (LINK BLIR LAGT UT HER I LØPET AV FØRSTE DEL AV ÅPENT HUS) Det blir tid til å besøke flere grupperom hvor dere kan stille spørsmål til lærere og studenter og få høre mer om de ulike spesialiseringene
Grupperom 1: Visuell design (v/ Siri Langdalen)
Grupperom 2: Manus (v/ Sara Johnsen)
Grupperom 3: Konseptuell dokumentarregi (v/ Lotte Mik-Meyer)
Grupperom 4: Fiksjonsregi (v/ Arild Andresen)
Grupperom 5: Produsent (v/ Troels Linde)
Undervisningsleder Frederik Hestvold blir igjen i hovedrommet for å svare på mer generelle spørsmål om filmskolen og masterprogrammet.
Hovedlærerne på master som du får møte på Åpent hus:
Hovedlærer i visuell design: Produksjonsdesigner og professor Siri Langdalen
Hovedlærer produsent: Produsent og professor Troels Linde
Hovedlærer manus: Manusforfatter, regissør og førsteamanuensis Sara Johnsen
Hovedlærer fiksjonsregi: Regissør og førsteamanuensis Arild Andresen
Hovedlærer konseptuell dokumentarregi: Regissør og professor Lotte Mik-Meyer
Undervisningsleder MFA: Frederik Hestvold